E-shopMěsíc září byla silná výzva. Pustla jsem se do tvorby Pracovního sešitu pro Sebeterapii pro klienty i ostatní. Udělala jsem dárkové poukazy. ;) Spustila jsem E-shop. V tomto článku to trochu rozepíši ať se v tom vyznáte. 

 

E-shop je v provozu

E-shop je spuštěn a funkční. :)  Platba kartou zatím nefunguje, ale jednám o tom s Shoptetem, kde je e-shop postaven. 

 

Koupě Sezení 

Na E-shopu je také možnost zakoupit si sezení. Sezení mohou probíhat Online, nebo Osobně, dle preference klienta. 

 

Zatím v nabídce na E-shopu nemám workshopy. Vzhledem, k tomu, že nastupuji na vysokou školu, nevím jak na tom budu časově a nejbližší workshop by se mohl konat v únoru. Pokud se rozhodnu uspořádat něco dříve, určitě se to dozvíte. 

 

Pracovní sešit pro Sebeterapii

Tak tuhle věc jsem měla v hlavě od února. Spolu s psaním knihy (která prochází korekturou) vykrystalizoval pracovní sešit. Opakovaně jsem ho předělávala a promýšlela. Tak, aby co nejvíce odpovídal potřebám Sebeterapie. Nakonec jsem se rozhodla udělat v podstatě 4 varianty. Byla to jízda, občas trochu schíza, ale jsem spokojená. K pracovnímu sešitu se rozepíši ještě v samostatném článku. 

 

Dárkové poukazy

Nově můžete na E-shopu koupit dárkové poukazy. Poukaz je dělaný ve dvou variantách. Pro dámy v růžové a pro pány v černé. Opět si  budete moci vybrat z několika variant. Kdyby někomu něco chybělo, nebo chtěl jiný počet sezení, stačí mi napsat emailem.